Info a művészekről és alkotásaikról

Galériánk AjánlataAdilov AlimÁrkossy IstvánBalogh ErvinBenda ZoltánBodor MiklósBoros AttilaBudai LászlóBuday MihályCsaládi KrisztinaCsomor KatalinErdélyi TiborFassel Lousa FerencFehér KornéliaFehér MargitF Szabó JánosFürst JózsefGarabuczy ÁgnesGulyás LászlóHernádi PaulaHornyik ZoltánKabul Adilov Kádár TiborKárpáti JózsefKeleti PéterKovács ErzsébetLudvig ZoltánMág TamásPapp GáborPósa EdeRajczi ZoltánReinhardt IstvánSonkoly TiborStrissowszky SzilárdSzász EndreSzéchenyi SzidóniaZoltai Attila

Kövess minket Facebook-on

VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Az artstudiogaleria.hu portálon megtalálható alkotások szállítási határidejéről a rendelés visszaigazolása során kap a Megrendelő további információkat.

Előfordulhat, hogy a megrendelt festmény kiállításon szerepel, ebben az esetén külön egyeztetés alapján határozzuk meg a kiszállítás pontos határidejét. 

Az Eladó vállalja, hogy a megrendelt terméket a vállalt szállítási határidőn belül átadja, vagy kiszállítja a Vevő részére. A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vevőre akkor száll át, amikor Vevő az artstudiogaleria.hu portálon megrendelt alkotást átvette. Az Eladó a szerződés teljesítésekor, azaz a megrendelt alkotás Vevő általi átvételekor adja át a Vevő részére a részletes számlát .

A Vevő tudomásul veszi, hogy a kiszállított csomag esetén a külső futárszolgálat szállítójának azonnal jeleznie kell az esetleges sérülést, és helyben jegyzőkönyvet felvetetni.

Kiszállítás Bruttó kiszállítási díjak, átvételi módok:
- 49.900 Ft-ig: 890Ft
- 50.000 Ft felett: ingyenes

Szállítási módok:
- Házhoz szállítás a Galéria munkatársa által
- Házhoz szállítás DPD futárszolgálattal
- Személyes átvétel: 8200 Veszprém, kertalja u. 13.
H-Szo: Telefonos, vagy e-mailben való egyeztetés alapján