Festmények és művészéletrajzok

Festmények kedvezményes áronÖsszes festmény Giclée, Művészi vászonnyomatokBudai László festmények, portré festészetBuday Mihály szürrealista festmények, szimbolista alkotásokTibri alkotásokGulyás László figurális festmények, akt és portré festészetHornyik Zoltán tájkép festmények, impresszionista festészetPósa Ede pasztell festményeiMág Tamás tájkép festményekVarga Szidónia csendélet festményekRajczi Zoltán tájkép festményekSzász Endre alkotások, szitanyomatok, sokszorosított grafikaAlim Adilov tájkép festményekBodor Miklós tájkép festményekBoros Attila festmények, aktok, figurális festészetCsaládi Kriszta absztrakt festményekCsomor Katalin akt festményekErdélyi Tibor absztrakt festményekFassel Ferenc modern festményekFehér Kornélia eladó tűzzománcokFehér Margit eladó tűzzománcokF. Szabó János tájkép festményekFürst József csendélet festményekGarabuczy Ágnes szürrealista festményekHernádi Paula tűzzománcokKabul Adilov eladó festményekKádár Tibor portré festmények, figurális alkotásokKárpáti József akt festmények, portré festészetKeleti Péter tájkép festményekKovács Erzsébet tűzzománcok, szakrális művészetLudvig Zoltán absztrakt festményekPapp Gábor mediterrán festmények, városképekStrissowszky Szilárd festményekWegenast Róbert absztrakt festményekÁrkossy István szürrealista festményekBalogh Ervin absztrakt festményekZombori László festményekWalter Gábor festményekBráda Tibor festőművész életrajza

Kövess minket Facebook-on

shippingAz artstudiogaleria.hu portálon megtalálható festmények szállítási határidejéről a rendelés visszaigazolása során kap a Megrendelő további információkat. Előfordulhat, hogy a megrendelt festmény, vagy festmények kiállításon szerepelnek, ebben az esetén külön egyeztetés alapján határozzuk meg a kiszállítás pontos határidejét.
Az esetleges sérülést futárszolgálat szállítójának jelezze.
Házhoz szállítás DPD futárszolgálattal:
49.900 Ft-ig: 1490Ft.
 
50.000 Ft felett ingyenes

Személyes átvétel-ingyenes: 3335 Bükkszék, Dózsa György út 61.
H-Szo: Telefonon, vagy e-mailben való egyeztetés alapján.
Utánvétnél, 50.000 Ft felett is ingyenes a szállítás, viszont a pénzkezeléssel kapcsolatosan 990 forintot felszámolunk. Ez az összeg a "Szállítás" rublikában található.
 

paymentUTÁNVÉT - A vételár kiegyenlítése a termék kézhezvételekor, utánvéttel is történhet. 50.000 Ft,- feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes, viszont az átutalással járó költségeket (990 Ft.) felszámítjuk.
ÁTUTALÁS - a kézhezvétel előtt banki átutalással is fizethet, a "Fizetési lehetőségek" rovatban feltüntetett számlaszámra (a közlemény rovatba kérjük feltüntetni, a megvásárolandó tárgy cikkszámát) 50.000 Ft. felett ebben az is ingyenes a szállítás és az átutalással kapcsolatos költségek sem jelentkeznek.
Eladó mindaddig nem köteles a szállítást kezdeményezni, amíg a megrendelésnek megfelelő teljes összeg meg nem érkezett, illetve míg az utánvétel szándékáról nem kapott visszaigazolást.

  Telefon  06 /70/ 570-0002

0 1 2 3 4 (5,0/5)

Review By Erika Wagenhofer 0 1 2 3 4
Ezzel a néhány sorral szeretném köszönetemet kifejezni a galéria felé.Hosszas keresgélés után sem találtam az ízlésemnek és az anyagi keretemnek megfelelő képet. Végül az Art Studio Gallery oldalán találtam két festményt. S ...
09/03/2022
Review By Teleki Viktória 0 1 2 3 4
Kedves, segítőkész a rendelés intézése. Köszönöm!
18/02/2022
Review By Dudás Csilla 0 1 2 3 4
Az elmúlt évek során több alkalommal rendeltem festményeket a Galéria honlapjáról. Legutóbb a galériatulajdonos és társa alkotásait /TIBRI művésznéven/, melyek rendkívül mutatósak modern élettérben. Minden esetben kedves, ru ...
05/11/2021