Információ

Hírlevél

Shop vélemények ( 3 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Review By Szabóné Anna
0 1 2 3 4
A Galéria weboldala jól áttekinthető, felhasználó barát. A magam részéről kifogástalann ...
26/08/2021
Review By Buri Antónia
0 1 2 3 4
Gyönyörű alkotások, óriási választék! Több képet is vásároltam, kereteztettem. Mindíg ...
31/07/2021
Review By Kiss Viktor
0 1 2 3 4
...
30/07/2021
Művészi nyomatok

A GICLÉE - DIGITÁLIS MŰVÉSZETI NYOMAT

A giclée (zsiklé) nyomtatás olyan művészeti kategória, amit külföldön ismernek, és megfelelő helyen besorolták a képzőművészeti technológiák közé. A giclée szó francia eredetű szó (fröcsköl - rászór) mivel így kerülnek a tintacseppek a papír, illetve a festővászon felületére. Az így készült kép színvilága, r...

A GICLÉE - DIGITÁLIS MŰVÉSZETI NYOMAT

A giclée (zsiklé) nyomtatás olyan művészeti kategória, amit külföldön ismernek, és megfelelő helyen besorolták a képzőművészeti technológiák közé. A giclée szó francia eredetű szó (fröcsköl - rászór) mivel így kerülnek a tintacseppek a papír, illetve a festővászon felületére. Az így készült kép színvilága, részletgazdagsága tökéletesen visszaadja az eredeti képet.

Mindenki közös érdeke, hogy a mű a lehető leghosszabb ideig megőrizze szépségét, színhűségét. Az ehhez szükséges művészeti anyagok ma már rendelkezésünkre állnak. A nyomatok élettartamát független tudományos laboratórium teszteli az Amerikai Egyesült Államokban. (Wilhelm Research laboratórium).

A giclée technika három fő ismérve a tökéletes minőség, a hosszú - akár több száz évet is meghaladó - élettartam és az egymással megegyező példányok előállításának lehetősége.

A giclée sorozat minden egyes példányát tanúsítvánnyal látják el. Ezek a dokumentumok igazolják a nyomat eredetiségét és határozzák meg értékét, egyben biztosítékot jelentenek a művész és a vásárlók számára, hogy a műalkotás digitális formában sem adhat módot visszaélésre.

Bővebben

Művészi nyomatok 23 terméket találtam.

Mutat 1 - 23 / 23
Mutat 1 - 23 / 23