Katalógus

Információ

Hírlevél

Shop vélemények ( 6 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Review By Erika Wagenhofer
0 1 2 3 4
Ezzel a néhány sorral szeretném köszönetemet kifejezni a galéria felé.Hosszas keresgélés ut ...
09/03/2022
Review By Teleki Viktória
0 1 2 3 4
Kedves, segítőkész a rendelés intézése. Köszönöm!
18/02/2022
Review By Dudás Csilla
0 1 2 3 4
Az elmúlt évek során több alkalommal rendeltem festményeket a Galéria honlapjáról. Legutóbb ...
05/11/2021
Ludvig Zoltán

Ludvig Zoltán festőművész portréja

1953-ban született Csikóstöttösön. 1971-ben fejezte be Pécsett művészeti iskoláját, ahol grafikát tanult.

Iskolái befejeztével rendszeres résztvevője lett a regionális és az országos tárlatoknak. Tagja a Művészeti Alapnak, az Osztrák Művészek Szövetségének és a Modern Művészeket Támogató Nemzetközi Egyesületnek. Rendszeres résztvevője a St. Anto...

Ludvig Zoltán festőművész portréja

1953-ban született Csikóstöttösön. 1971-ben fejezte be Pécsett művészeti iskoláját, ahol grafikát tanult.

Iskolái befejeztével rendszeres résztvevője lett a regionális és az országos tárlatoknak. Tagja a Művészeti Alapnak, az Osztrák Művészek Szövetségének és a Modern Művészeket Támogató Nemzetközi Egyesületnek. Rendszeres résztvevője a St. Antoni Nemzetközi Művésztelepnek.

Absztrakt, szürrealista képei egy sohasem volt, mégis bennünk élő organikus „bio-világba” vezetnek, és többnyire a születés, keletkezés folyamatát asszociálják, amelyet a sok szín helyett inkább a tónusokra építő színezés hangsúlyoz. Képeivel valami kollektív tudatalattit mozgat bennünk, valami nagyon régen elfelejtett, sohasem tanult élményt, amelyet mégis mindannyian hordozunk magunkban, az élő anyag ősállapotát, az első sejt minden tudatosságot nélkülöző mohó élni akarását.

Hazai kiállításokon kívül már külföldön is bemutatkozott. Udine, St. Pölten, Nürnberg, München után Klagenfurtban is nagy sikert aratott igényes alkotásaival. Németországban már több műve poszteren is megjelent, ami külföldi elismertségét tükrözi.A festészet mellett reklámgrafikával és belsőépítészettel is foglelkozik.1999-től szervezője és művészeti vezetője a Nagykanizsa közelében lévő Kendlimajorban évente megrendezésre kerülő nagyhírű Ludvig Nemzetközi Művésztelepnek.

Bővebben

Ludvig Zoltán 9 terméket találtam.

Mutat 1 - 9 / 9
Mutat 1 - 9 / 9