Információ

Hírlevél

Shop vélemények ( 4 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Review By Dudás Csilla
0 1 2 3 4
Az elmúlt évek során több alkalommal rendeltem festményeket a Galéria honlapjáról. Legutóbb ...
05/11/2021
Review By Szabóné Anna
0 1 2 3 4
A Galéria weboldala jól áttekinthető, felhasználó barát. A magam részéről kifogástalann ...
26/08/2021
Review By Buri Antónia
0 1 2 3 4
Gyönyörű alkotások, óriási választék! Több képet is vásároltam, kereteztettem. Mindíg ...
31/07/2021
Egyedi ékszerek

Zsupos Brigitta


Zsupos Brigitta. 1974-ben született Debrecenben.
A színek és az egyediség mindig fontos volt számomra. Sosem szerettem a tömegtermékeket. Mindig arra törekedtem, hogy alkotásaimban is a belső világom törjön felszínre. Stílusomon a Lélek rezdülése, mélysége, szépsége tükröződjön. Gyerekkorom óta készítek ékszereket, de már akkor is hangsúlyos volt...

Zsupos Brigitta


Zsupos Brigitta. 1974-ben született Debrecenben.
A színek és az egyediség mindig fontos volt számomra. Sosem szerettem a tömegtermékeket. Mindig arra törekedtem, hogy alkotásaimban is a belső világom törjön felszínre. Stílusomon a Lélek rezdülése, mélysége, szépsége tükröződjön. Gyerekkorom óta készítek ékszereket, de már akkor is hangsúlyos volt számomra az egyediség. Otthonosan érzem magam a kreatív világban, melyet mindennap próbálok valamilyen módon érvényesíteni. 

Az ékszerek készítésével természetesen mind a mai napig szívesen foglalkozom. A Föld csodáiból, különböző ásványokból összeállított alkotásaim is üzenetetekkel érkeznek, melyek készítése szintén örömmel tölt el.  Majd eljött az a pillanat az életemben, mikor többre vágytam. Szerettem volna megmutatni egyedi világomat, mely meghatározóvá tette mindennapjaimat és elkezdtem kialakítani 2017-ben a saját Univerzumos kollekciómat. Az ékszerek  a Lélek rezdülésével, meditációs állapot után születnek.
Megismételhetetlen, egyedi alkotások. 

Az Univerzum ékszerei:  Mindnek van egy üzenete, mely a színek erejével hat a Lélekre. Egyénileg mindenki kitudja választani, hogy őt éppen melyik szólítja meg, vagy akinek adja a medált, annak milyen üzenetet, energiát  küld ezzel az ékszerrel.  A medálok teljesen fémmentesek, csiszolt kagylóra, kókuszra, fára, egyéb anyagokra készülnek. Egyedi technikával festettem őket, és csúszó csomóval vannak ellátva, mely által könnyen méretre állíthatóak. Ajándék díszdobozban érkeznek.
Tiszta szívből, szeretettel, Lélekből születnek!  


Bővebben

Egyedi ékszerek Ebben a kategóriában nincsenek alkotások.